מדוע כדאי להשתמש בגילוף פירות לאירועים
גילוף פירות משמשים לעתים קרובות באירועים כדי להפגין את היצירתיות והכישורים של מתכנני האירוע. הם יכולים לשמש כחלק מרכזי, או שהם יכולים להיות מפוזרים סביב השולחן עבור האורחים לנשנש.
פרי הגילוף הפופולרי ביותר הוא תפוחים מכיוון שהם זמינים וקלים לגילוף. אבל יש הרבה פירות אחרים שאפשר גם לגלף כמו תפוזים, אגסים, לימונים, קיווי, אננס וכו'.
חלק מהאנשים עשויים לחשוב ששימוש בגלף פירות לאירועים הוא בזבוז כסף. אבל זה למעשה חוסך לך כסף כי אתה לא צריך לקנות קינוחים יקרים כמו עוגות או טארטים שבסופו של דבר יתעכשו ויזרקו אחרי יום אחד.
גילוף פרי היא דרך פופולרית לקשט קינוחים, עוגות ומנות מתוקות אחרות. זה אפילו יותר פופולרי לאירועים מכיוון שהוא ממלא את החדר בניחוח רענן ותוסס.
הגילוף יכול לשמש לקישוט, או לחילופין הוא יכול לשמש כדרך להצגת מזון. אותיות פירות הן הסוג הנפוץ ביותר שתראו באירועים.
ישנן טכניקות רבות ושונות בהן תוכל להשתמש בעת הגילוף. אחד הפופולריים ביותר הוא לחתוך את הפירות לשניים, לגרוף את הבשר ולאחר מכן להשתמש בלוחית תפוחים או בלר מלון כדי ליצור צורות מהקליפות.
אחד הסוגים הפופולריים ביותר של גילוף פרי הוא גילוף אבטיח שהפך למרכיב עיקרי במסיבות קיץ ובברביקיו בכל רחבי אמריקה.
מה לקחת בחשבון כשאתה בוחר ספק שירותי גילוף פירות
גילוף פרי זאת צורת אמנות שקיימת כבר מאות שנים.
זוהי דרך נהדרת לבלוט את האירוע שלך.
אבל לפני שאתה שוכר ספק שירותי גילוף ועיצוב פירות, אתה צריך לשקול את 5 גורמי המפתח האלה.
1) תקציב: כמה אתה מוכן להוציא על זה? 2) מסגרת זמן: מתי אתה צריך את השירות שנמסר? 3) סוג פרי: איזה פרי ישמש לאירוע? 4) סוג האירוע: האם הוא רשמי או לא רשמי? 5) סגנון גילוף פירות: איזה סגנון גילוף פירות אתה רוצה?
גילוף פרי זאת חגיגה לעיניים, וזו יכולה להיות חוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם.
מיטב חוצבי הפירות יודעים ליצור תצוגה מהממת שתדהים את האורחים שלכם. חשוב לבחור את נותן השירות המתאים, כי תהיה לו השפעה משמעותית על הצלחת האירוע שלכם.
ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בבחירת מגלף פירות לאירוע שלכם: הניסיון שלהם, התעריפים שלהם והאם הם מציעים ייעוץ אישי.
5 כלים חובה שכל מארח אירוע צריך להחזיק
גילוף ועיצוב פירות זאת דרך אלגנטית ויצירתית להגשת מנה. גילוף פירות אינו מוגבל רק לתפוח המסורתי, האננס והאבטיח. ישנם פירות רבים ושונים שניתן לגלף לצורות ייחודיות.
חלק מכלי החובה לגילוף פירות הם סט סכינים, קרש חיתוך, מכונת חיתוך תפוחים, חותך אננס ופורס אבטיח. כלים אלו מקלים עליך לחתוך את הפרי בדיוק כך שייראה מושך יותר לאורחים.
גילוף ועיצוב בפירות הוא דרך מצוינת להוסיף קצת יצירתיות וריגוש לאירוע שלך. זה יכול להפוך את האירוע לאינטראקטיבי יותר ולהעניק לאורחים חוויה טובה יותר. עם זאת, חשוב להצטייד בכלים הנכונים לעבודה.
ישנם כלים רבים ושונים שתוכלו להשתמש בהם לגילוף פירות, אבל הנה 5 כלים חובה שכל מארח אירוע צריך להחזיק בערכת הכלים שלו:
– מגלף פירות עשה זאת בעצמך
– מכונת גזירה
– קולפני תפוחים
– סכין
– קערות
איך לקשט עם פסלים של פירות חמוץ מתוק על השולחן שלך?
גילוף ועיצוב פירות הוא אומנות שדורשת הרבה סבלנות, מיומנות ויצירתיות. זהו קישוט שולחן פופולרי מאוד לאירועים.
ישנם שני סוגים שונים של גילפים: הפסל והאומן. הפסל מגלף את הפרי לצורות תלת מימדיות, בעוד שהאומן מגלף אותו לצורות דו מימדיות.
הפסל חוצב את הפרי בצורה כזו שהוא נראה כמו פסל כשהוא נחתך. סוג זה של גילוף משמש לעתים קרובות על פירות עגולים כמו תפוחים או תפוזים כדי לגרום להם להיראות כמו כדורים או כדורים כאשר הם נחתכים.
בעל המלאכה מגלף פרי בצורה כזו שיש לו צורות גיאומטריות כשהוא פרוס, עם קווים וזוויות על פני כל פניו. סוג זה של גילוף יכול לשמש על כל סוג של פירות כדי לגרום להם להיראות אטרקטיביים על השולחן.
גילוף ועיצוב פירות לאירועים: האם אני מלקק עם פסלים של פירות מתוקים וכבושים על שולחנכם?
גילוף ועיצוב בפרי הוא קישוט נפוץ לאירועים, אבל האם אנחנו באמת אוכלים אותו?
לא. הפרי הוא בדרך כלל רק לקישוט.
חשוב לדעת שלא ניתן לגלף את כל הפירות. פירות כמו אגסים, בננות ומנגו רכים מכדי לפרוס אותם לפסל.
מאכלים אחרים כמו גבינה ולחם יכולים לשמש גם כקישוטים אם הם פרוסים לצורות שנראות כמו פרחים או עלים. עם יש לכם אירוע רב משתתפים חשוב לקחת שירות מחברת אבטחת אירועים מומחית.
fruitdesign- קיאק פירות לאירועים